Lej en bus København

Søger du et firma, der tilbyder leje af bus i København? Så er Nygaards Turisttrafik det oplagte valg. Vi har i mange år udlejet busser til både offentlige institutioner, virksomheder og privatpersoner i København og omegn. Vi har busser i forskellige størrelser, og vi tilbyder sikkerhedsseler i alle busserne, så I er sikre på, at sikkerheden er i top under kørslen.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for leje af bus i København? Så kontakt os gerne i dag på telefon 44 94 23 27 eller via vores kontaktformular.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

I bestemmer ruten

Vores chauffører er meget fleksible, og vi behøver derfor ikke at kende den nøjagtige rute før, at vi kører afsted. Det betyder, at I kan planlægge ruten undervejs, hvilket giver jer mulighed for at foretage stop, der ikke var planlagt på forhånd. Vi tilbyder både at køre lange og korte ruter. Vi tilbyder derfor ikke kun leje af bus i København centrum, men også på resten af Sjælland og rundt i Danmark.

leje af bus københavn

Stor erfaring med kørsel af børn

Hos Nygaards Turisttrafik har vi stor erfaring med at køre med børn i alle aldre, og vi ved, at det har en stor betydning, at der er rummelighed og plads til børnene under en institutionskørsel. Vi har derfor kun ansat chauffører, der er gode til at håndtere børn, og samtidig hygger sig i deres selskab. Det mener vi giver de bedste forudsætninger for, at alle får en god tur. Lej en bus i København hos Nygaards Turisttrafik og få en tryg tur uanset alderen på passagererne.

Få et tilbud på leje af bus i København

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på leje af bus i København. Vi kan kontaktes på telefon 44 94 23 27 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Passagerantallet er lige gyldigt for os, så hvad enten I er 5 eller 30, der skal på tur, så tilbyder vi gerne at køre jer. Lej en bus i København hos Nygaards Turisttrafik og få en professionel og sikker tur.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK