Busfirma i København

Skal du på bustur i København? Så kører vores chauffører hos Nygaards Turisttrafik jer gerne. Vi tilbyder udlejning af turistbusser København, og vi har stor erfaring med at køre personer i alle aldre. Vi kører bl.a. med skoler, børnehaver, virksomheder, privatpersoner, turistgrupper og meget mere. Skal du fx transportere en større gruppe ud til lufthaven? Så lej en lufthavnsbus hos os.

Vil du have et uforpligtende tilbud hos dit lokale busfirma i København? Så ring til os i dag på telefon 44 94 23 27.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Sikkert busfirma i København

Hos Nygaards Turisttrafik går vi meget op i sikkerheden på vores kørsler, og vi tilbyder derfor sikkerhedsseler i alle vores busser. Derudover har vi kun ansat chauffører med over 10 års erfaring. Det giver jer en sikkerhed for, at jeres chauffør har stor erfaring med at køre bus og kender de sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Du kan derfor trygt leje turistbusser i København hos os.

Hvor går turen hen?

Vi ønsker at være et fleksibelt busfirma i København, og vi behøver derfor ikke at kende hele ruten for din kørsel inden vi starter turen. Bare vi ved, hvor lang tid I ønsker at leje bussen, og i hvilket område vi skal køre, så er det fint for vores chauffører. Lej en lufthavnsbus eller en turistbus, hvis du skal på en længere tur rundt i Danmark eller til udlandet.

turistbusser københavn

Lej en lufthavnsbus, turistbus mv.

Det er nemt at leje en bus hos Nygaards Turisttrafik. Det eneste du skal gøre er at ringe til telefon 44 94 23 27, hvor vores dygtige medarbejdere vil hjælpe med din bestilling og svare på eventuelle spørgsmål. Du er også velkommen til at sende en skriftlig forespørgsel på leje af turistbusser i København mv. via vores kontaktformular. Så kontakter vores medarbejdere dig hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK