Mere end 60 år bag rattet

I mere end 60 år har folkene bag Nygaard Turisttrafik arbejdet med buskørsel, og det gør os til et af de absolut mest erfarne og kompetente busselskaber i Danmark. Hvad end du skal på en kort eller en lang tur - med firmaet, institutionen eller en gruppe venner - så er vi det oplagte valg.

Vi holder af personlig kontakt med vores kunder, og Johnni er den første, du vil komme til at snakke med, når du bestiller hos os. Du kan få fat på Johnni på telefon 44 94 23 27, og du kan også sende os en besked ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når du ringer, tager Johnni imod din bestilling og giver dig alle de praktiske oplysninger om turen, du har brug for, som priser samt reservation af hotel, færge og lignende.

Håndplukkede chauffører

Alle chauffører i Nygaards Turist er håndplukket blandt mange ansøgere. For os er det vigtigste, at vores kunder kommer sikkert ud og hjem - men selvfølgelig er chaufførens opgave også at sørge for, at de får en behagelig og fornøjelig tur. Som hovedregel har alle vores chauffører mindst 10 års erfaring bag rattet, og fælles for dem alle er, at de er stabile og pålidelige. Deres papirer bliver løbende kontrolleret, og det er kundens sikkerhed for, at alle chauffører er fuldt kvalificerede.

Om os

Mere end bare kørsel

Hos os er en chauffør ikke bare en person, der kører en bus. Han har også mange andre opgave og et ansvar for at give kunderne en god oplevelse. Inden hver tur gennemgår han bussen og sikrer sig, at den er ren og ryddelig, samt at den teknisk og sikkerhedsmæssigt er helt i orden. Under turen giver han løbende oplysninger om turen - f.eks. forsinkelser på grund af trafik og lignende. Hvis det er aftalt på forhånd, serverer han også gerne en forfriskning på en resteplads.

Efter hver tur gennemgår chaufføren bussen for eventuelle glemte sager, informerer kontoret om, at turen er slut og giver en kort rapport om turens forløb. På den måde kvalitetssikrer vi vores ture og sørger for, at alt altid kører helt, som det skal.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK