Turistkørsel København

Skal du arrangere en turistkørsel i København? Så kontakt Nygaards Turisttrafik. Vi har mange års erfaring med turistkørsel i København, og vores dygtige chauffører står altid klar til at give dig en behagelig og oplevelsesrig tur rundt i byen. Hos Nygaards Turisttrafik arrangerer vi blandt andet turistkørsler for foreninger, firmaer, institutioner og pensionister.

Ring til os på telefon 44 94 23 27 og få et uforpligtende tilbud på turistkørsel i København.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvor skal vi hen?

Det er op til jer, om I selv vil planlægge ruten for jeres turistkørsel i København, eller om vi skal planlægge den for jer. Vi samarbejder med flere forskellige guider i København, der tilbyder rundvisning i byen på flere forskellige sprog. Dem kontakter vi gerne, hvis det ønskes. Alle vores chauffører er meget fleksible, og vi stopper derfor gerne steder på ruten, der ikke var med i den oprindelige plan.

Om os

Sikker turistkørsel i København

Hos Nygaards Turisttrafik går vi meget op i sikkerheden på alle vores ture. Det betyder, at der er installeret seler i størstedelen af vores busser. I de få busser, hvor der ikke er installeret seler, har vi mulighed for at medbringe løse seler, hvis det ønskes. Alle vores chauffører har flere års erfaring med turistkørsel, og de sørger for, at du bliver transporteret sikkert rundt på turen.

Bestil turistkørsel i København

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en turistkørsel i København? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 94 23 27 eller på vores mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hvis det ønsker, hjælper vores dygtige medarbejdere dig gerne med at skræddersy den perfekte turistkørsel rundt i København.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK