Turistkørsel

Nygaards Turisttrafik tilbyder turistkørsel fra området omkring Ballerup, Valby, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. Vores turistkørsel tilbydes til blandt andet firmaer, institutioner, pensionister og foreninger. Alle vores chaufører er nøje udvalgt, og de har alle mindst 10 års erfaring med buskørsel. Vi har busser med kapacitet fra 15 personer og op til 49 personer, men for os er det ikke vigtigt, at busserne bliver fyldt helt ud. Vi kører gerne vores turer, selvom der er ledige pladser i bussen.

Ring til os i dag på telefon 44 94 23 27 og få flere informationer om turistkørsel i Ballerup, Hvidovre og Valby.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

I vælger selv ruten

I bestemmer ruten og vi kører jer. Det er nemt at køre turistkørsel med Nygaards Turisttrafik, for det er helt op til jer, hvordan ruten skal se ud. Det eneste vi behøver at vide, før vi kører afsted er, hvilken tidsplan I regner med, at kørslen skal foregå inden for, og i hvilket område, vi skal køre. Vi tilbyder ofte opsamling ved vores turistkørsel i Valby, Hvidovre, Ballerup og omegn.

Om os

Skal du på en længere tur?

Så kører vi også gerne i resten af Danmark og i udlandet. Vi kender størstedelen af alle seværdigheder i Danmark, og vi samarbejder med en række guides landet over, som vi gerne laver aftaler med. På længere ture kan det ofte være rart med en servering undervejs, hvilket vi gerne står for, hvis det ønskes. Vi kan blandt andet tilbyde sandwichs, kaffebord, varme og kolde drikkevarer m.m. Vi samarbejder med en række hoteller og kroer i udlandet, hvor vi gerne hjælper med at arrangere overnatninger.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på turistkørsel fra Ballerup, Valby eller Hvidovre? Så kontakt os gerne på telefon 44 94 23 27 og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du er også velkommen til at sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK