Alt inden for buskørsel

Hos Nygaards Turisttrafik klarer vi stort set alle kørselsopgave og giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud. Vores mere end 60 års erfaring gør os til et af de mest kompetente og pålidelige busselskaber på markedet.

Hvad end der er tale om en firmaudflugt, kørsel for institutioner og foreninger, ture for private - eller noget helt fjerde - så er Nygaards Turisttrafik derfor det oplagte valg.

Ring til os på 44 94 23 27 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage med svar og en pris på kørslen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Firmaudflugter

Skal firmaet til julefrokost, sommerfest eller en anden form for udflugt, så er det Nygaards Turisttrafik, I skal ringe til. Vi henter jer, kører jer til jeres destination og transporterer jer trygt og sikkert hjem igen om aftenen eller natten - når det passer bedst ind i jeres planer.

Vi klarer naturligvis også gerne servering af drikkevarer, sandwich eller andet undervejs, så busturen ikke bare bliver transport, men en del af en arrangementet og en god oplevelse for alle.

Vi samarbejder desuden med dygtige, professionelle guides rundt omkring i Danmark, og derfor kan vi også tilbyde spændende byture og rundvisninger på mange forskellige sprog.

Institutioner og foreninger

Vi kører børnehavebørn på skovtur, skolebørn til og fra skole, sportsklubber til stævne, foreninger på rejser i ind- og udland og pensionister på krotur. De fleste af vores busser har sikkerhedsseler på alle sæder, og til de få, der ikke har, tager vi løse seler med hjemmefra - det kræver blot forudgående bestilling, så nævn det gerne ved booking, så vi er sikre på, at I får seler til alle sæder.

minibus

Sov godt på turen

Der er intet bedre end at vågne frisk og veludhvilet op, når man frem til sin feriedestination. Derfor anbefaler vi, at I på længere ture tager en overnatning undervejs - og her hjælper vi naturligvis også, så I skal tænke på så lidt som muligt.

Vi har kontakter til nogle af de bedste og hyggeligste hoteller og kroer i hele Europa, og vi står gerne for at reservere værelser til jer. Kontakt os og lade os tage en snak om jeres tur og sammen finde ud af, hvor I har mest lyst til at holde pause og få en god nats søvn undervejs.

Dagsudflugter, kroer og seværdigheder

Udover de dygtigste chauffører i branchen har vi også solidt kendskab til turistscenen i hele Danmark og kender derfor alle de gode kroer og spændende seværdigheder. Har I lyst til en hyggelig tur med seværdigheder, lækker frokost, hyggeligt kaffebord eller lignende, så kontakt os endelig. Vi i har masser af gode ideer og elsker at sammensætte udflugter, der svarer til den enkelte kundes ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

60 år med buskørsel har givet os solid viden om branchen, og vi ansætter altid kun de allerbedste chauffører. På den måde kan vi give vores kunder de bedste oplevelser, og vi sætter altid en ære i at gøre busturen så behagelig som muligt for vores gæster.

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på vores kørsel. Ring til os på telefon 44 94 23 27 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Nygaards-turist.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK